• Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis ruime parkeerplaats

De vloeren van Van den Oever Wonen & Slapen in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een erkende interieurspecialist in vloeren in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel? Bij Van den Oever Wonen en Slapen bent u op de juiste plaatst wanneer u op zoek bent naar producten van onder andere NL Label, Forbo, DESSO, Berry Alloc, Parade Tapijt, Bonaparte Tapijt, Therdex PVC en Ambiant Parket. Van den Oever biedt een uitgebreide collectie aan vloermerken en heeft gediplomeerde professionals en vakkundige stoffeerders in huis die u graag helpen bij al uw vragen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak en ervaar de vele mogelijkheden die Van den Oever Wonen en Slapen u te bieden heeft op het gebied van vloeren!

Natuurlijk PVC kan tegen een stootje

Van den Oever Wonen en Slapen is specialist in Therdex PVC-vloeren in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Als u kiest voor een PVC-vloer, kiest u voor een vloer die sterk is en tegen een stootje kan. De PVC-vloeren die Van den Oever Wonen en Slapen verkoopt voelen natuurlijk aan en hebben een slijtvaste toplaag. Ze passen daarnaast bij elk interieur.

IJzersterk laminaat op uw vloer

Kiest u voor laminaat dan kiest u voor een ijzersterke vloer die tegen een stootje kan. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen en kunnen zelfs worden meeverhuisd naar een nieuwe woning. Daarnaast zijn laminaatvloeren leverbaar in veel verschillende dessins en kleuren. Bij Van den Oever heeft u de keuze uit Berry Alloc laminaat, DESSO laminaat en het NL Label laminaat. Er is veel mogelijk dus laat u goed adviseren door een van onze adviseurs.

Veelzijdig tapijt kent vele voordelen

Met tapijt in huis kiest u voor een veelzijdige vloersoort. Bij Van den Oever Wonen en Slapen bent u op de juiste plaatst voor tapijt in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Tapijt is zacht, comfortabel, stil, veerkrachtig, veilig, mooi, kleurrijk, knus en warm. Heel veel voordelen dus voor één type vloer. Bij Van den Oever kunt u kiezen uit Bonaparte Tapijt, DESSO Tapijt en Parade Tapijt.

Een NL Label vloer in uw huis

Bij Van den Oever heeft u ruime keuze uit het NL Label assortiment. Omdat we kind aan huis zijn bij alle A-merken en kwaliteitsleveranciers hebben we de mogelijkheid uit een brede collectie van vloeren en vloerkleden te kiezen. Deze vloeren plaatsen we onder ons eigen label, het NL Label. We stellen het label samen op basis van structuur, dessin, eigenschappen, kwaliteit en de prijs.