• Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis ruime parkeerplaats

Een karpet op maat koop je bij Van den Oever Wonen & Slapen

Bent u op zoek naar een erkende interieurspecialist in karpetten op maat in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel? Bij Van den Oever Wonen en Slapen bent u op het juiste adres voor de meest uitgebreide collecties en stalen van Brinker Carpets, BIC Carpets en Trendmills Holland. Van den Oever Wonen en Slapen heeft gediplomeerde professionals en vakkundige stoffeerders in huis die u graag helpen bij al uw vragen. Kom gerust lang in de winkel of maak een afspraak en ervaar de vele mogelijkheden die Van den Oever Wonen en Slapen te bieden heeft op het gebied van karpetten op maat!

Een veelzijdige vloer met karpet in huis

Denkt u na over een karpet in huis? Het hebben van een karpet in de woonkamer biedt vele voordelen! Zo brengt een karpet sfeer in de ruimte, karpet kan verschillende meubels met elkaar verbinden, het zorgt voor warmte en sfeer en kan geluidsreductie tot stand brengen in uw ruimte. Met een op maat gemaakt karpet weet u zeker dat het product geheel aansluit op uw woonwensen, een logische keuze dus!

Een op maat gemaakt tapijt

Bij Van den Oever Wonen en Slapen hebben we een breed aanbod aan op maat gemaakte karpetten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende dessins die variƫren in grootte, stijl, productie en design. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Met Brinker Carpets haalt u een modieus, vooruitstrevend en uniek karpet in huis. De karpetten van Trend Mills Holland worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke garens. U kunt poolhoogte, afmeting en kleur geheel zelf kiezen. De BIC Carpets zijn handgetuft en van zeer hoge kwaliteit. De collectie is veelzijdig en biedt veel mogelijkheden voor maatwerk.

Ook op zoek naar een karpet op maat?

Klik hier en bekijk alle mogelijkheden >