• Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis ruime parkeerplaats

Vind uw gordijnen bij Van den Oever Wonen & Slapen

Bent u op zoek naar een erkende interieurspecialist in gordijnen in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel? Bij Van den Oever Wonen en Slapen kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar gordijnen van Artelux, De Ploeg, Eijffinger, Fishbacher, Kendix, Kobe en NL Label. Van den Oever Wonen en Slapen biedt een uitgebreide collectie aan merken en heeft daarnaast gediplomeerde professionals en vakkundige stoffeerders in huis die u graag helpen bij al uw vragen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak en ervaar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van gordijnen!

Kiest u voor lichtdoorlatende gordijnen of juist voor verduisterende gordijnen?

Bij de aanschaf van nieuwe gordijnen kunt u kiezen uit verschillende soorten van transparantheid. Transparante gordijnen zorgen voor een subtiele inval van licht, semi-transparante gordijnen zijn minder lichtdoorlatend en zorgen voor meer kleurnuance in uw woning. Er zijn ook verduisterende gordijnen die geen licht meer doorlaten en uw ruimte compleet donker maken.

Op welke manieren kunnen gordijnen worden opgehangen?

Gordijnen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden in uw woning. U kunt kiezen om gordijnen op rails of gordijnen om een roede te nemen. Waar u voor kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden binnen uw huis. Voor beide opties hebben we een groot aanbod variƫrend in prijs en kwaliteit. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening van uw gordijnen op rails, zo kunt u op afstand bepalen of de gordijnen open of dicht staan. Dit is ook handig voor hoge of moeilijk bereikbare ramen.

Welke plooien zijn er voor het gordijn?

U kunt bij de aanschaf van uw gordijn kiezen voor een enkele plooi wanneer u het patroon van uw gordijn goed duidelijk zichtbaar wilt maken. U kunt ook kiezen voor een dubbele plooi, deze wordt het meeste toegepast en zorgt voor een mooi aanzicht van uw gordijn, deze plooi kan daarnaast voor veel soorten gordijnen toegepast worden. Er is ook de mogelijkheid te kiezen voor de tri-plooi, deze wordt vaak toegepast in klassiekere interieurs. De laatste mogelijkheid is de wave plooi, deze plooi geeft een effect alsof de gordijnen met ringen zijn opgehangen en zorgen voor een mooi aanzicht.