• Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis ruime parkeerplaats

De uitgebreiden binnenzonwering collectie van Van den Oever Wonen & Slapen

Bent u op zoek naar een erkende interieurspecialist in binnenzonwering in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel? Van den Oever Wonen en Slapen is Luxaflex Gallery dealer en heeft daarmee de meest actuele en exclusieve collectie van Luxaflex binnenzonwering in huis. De collecties en de vele opties kunt u zien in onze Luxaflex Gallery shop in shop.
Hiernaast kunt u bij ons terecht voor mooie merken zoals; JASNO en ons eigen NL Label. Van den Oever Wonen en Slapen heeft gediplomeerde professionals en vakkundige stoffeerders in huis die u graag helpen bij al uw vragen. Kom gerust lang in de winkel of maak een afspraak en ervaar de vele mogelijkheden die Van den Oever Wonen en Slapen te bieden heeft op het gebied van binnenzonwering.

Veelzijdig, betrouwbaar en stijlvol Luxaflex®

Heeft u interesse in Luxaflex® binnenzonwering? Zoekt u kwalitatief hoogstaande raamdecoratie van verrassende kwaliteit? Met het merk Luxaflex® heeft Van den Oever Wonen en Slapen een stijlvol en bewezen concept in huis. De collectie is breed en biedt met onder andere de Silhouette® en Twist® shades voor iedereen wel iets.

Een JASNO pronkstuk in uw woning

De houten shutters van JASNO zijn van kwalitatief hoogstaand niveau en afwerking. De JASNO shutters passen nagenoeg altijd op uw raam en zijn een echt pronkstuk bij uw raam en interieur. De shutters zijn in een groot aantal kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar bij Van den Oever Wonen en Slapen.

Scherp geprijst en kwalitatief goede binnenzonwering van het NL Label

U kunt binnen ons NL Label binnenzonwering vinden die zich kenmerkt door een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De producten die binnen het NL Label vallen moeten door een strenge selectie heen en zijn toepasbaar op een breed assortiment aan ramen.