• Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis ruime parkeerplaats

Persoonlijke klantenservice

Een goede service staat bij ons voorop. Om die service soepel te laten verlopen vragen wij u uw servicemelding op onderstaand “contactformulier klantenservice” te doen. Om onze servicemedewerker snel en adequaat te laten handelen is het belangrijk het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 2 dagen contact met u op.

CBW erkende woonwinkel

Van den Oever Wonen en Slapen is aangesloten bij het CWB, de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit geeft u de zekerheid een veilige aankoop te doen bij een erkende woonwinkel waarbij productgaranties gewaarborgd zijn. Tijdens uw aankoop ontvangt u altijd de algemene voorwaarden van het CBW, zeg maar de “spelregels” waar wij ons aan moeten houden.

Deskundige medewerkers

Al onze medewerkers hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en zijn hierdoor specialisten op hun werkgebied. Om deze vakkennis op pijl te houden vinden er ieder jaar meerdere scholingen en opfriscursussen plaats waar zij enthousiast aan deelnemen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Gratis snelle bezorging

Wij hebben de beschikking over een aantal auto’s / bussen die zo zijn ingericht dat wij uw nieuwe meubels hiermee onder optimale omstandigheden kunnen vervoeren. Onze buitendienstmedewerkers monteren en plaatsen de meubels bij u thuis met behulp van professioneel gereedschap. Deze service zal vanaf 750,- gratis zijn. Soms vragen wij u een kleine tegemoetkoming in de afleveringskosten, bijvoorbeeld bij levering verder weg en bij het leveren en monteren van showroommodellen.

Herstofferen meubelen

Een bank of fauteuil waar u aan gehecht bent en moeilijk afstand van kunt doen kunt u bij ons een tweede leven gunnen. Wij hebben het vakmanschap in huis om uw meubels te herstofferen. Ambachtelijk werk maar wel met de meest moderne materialen. Vraag vrijblijvend een offerte.

Goede service staat bij ons voorop.

klik hier voor ons service formulier >